41-годишен мъж е бил осъден на 3 месеца затвор и 10

...
41-годишен мъж е бил осъден на 3 месеца затвор и 10
Коментари Харесай

Седем години лишаване от свобода получи мъж, обвинен за изнасилване на дъщеря си

41-годишен мъж е бил наказан на 3 месеца затвор и 10 000 лв. глоба за нарушение на карантината си, съобщават от прокуратурата.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29852
Той е приет за отговорен за това, че на 10 септемви 2021 година в село Христо Даново, е нарушил наставление за слагане под карантина на РЗИ-Видин, и е напуснал посоченото място за престояване.

Районенният съд в Карлово е наложил на мъжа наказване от 3 месеца отнемане от независимост при първичен " непоколебим " режим и санкция от 10 000 лв..

Установено е, че на 6 септември 2021 година той се прибирал от Германия с автомобил, като минал през ГКПП-Видин. При влизане в страната чиновници от РЗИ му издали наставление за поставяне под карантина за период от 10 дни.

На 10 септември 2021 година полицейски чиновници открили, че мъжът е посетил хранителен магазин в селото. Обвиняемият е признал виновността си. Той е осъждан.

Споразумението е утвърдено от съда и определението е дефинитивно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29852  Аржентинците оповестиха Аржентинците оповестиха " завършек на пандемията " и изпълниха плажовете  Увреждане на гръбначния мозък като един от вероятните редките странични резултати на Увреждане на гръбначния мозък като един от вероятните редките странични резултати на " АстраЗенека " и " Джонсън и Джонсън "  Велико Търново още веднъж влезе в тъмночервената зона по COVID-19 Велико Търново още веднъж влезе в тъмночервената зона по COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР